Skip to main content

Голем стенд АП митинг во Охрид!

Префинет, политички, интелигентен хумор со Бојан Велевски и Марјан Ѓеоргиевски , по текст на маестро Божидар Божиновски.
 |  инфодеск  | 

Коалицијата „ЌЕ„ на партиите „Ќе биде“ и „Ќе средиме“ доаѓа во Охрид на голем Стенд ап митинг на 23-ти март во Центарот за култура „Григор Прличев“.

Без притисоци и списоци, без телфонски повици и без сендвичи и комбиња! Бојан Велевски и Марјан Ѓеоргиевски пред преполната сала во Марко Цепенков, од Прилеп ја започнаа својата кампања за спас на Македонија!

Префинет, политички, интелигентен хумор, по текст на маестро Божидар Божиновски. Перформанс кој наиде на одличен прием кај пребирливата прилепска публика. Испратени со овации и голема поддршка во нивниот поход да го разубават бар за тие час и половина секојдневието во овие тешки времиња.

Митингот во Охрид е следен на агендата. 23.03. Театар Охрид, 20ч Картите (400ден) се во продажба во А2 Тобако и Даблин паб. Над 200 се веќе продадени.

Реприза на ова шоу нема да има, поради обврските во следниот период на актерите.