Skip to main content

Народен театар Охрид

Хит претставата „Енергични луѓе” повторно на репертоарот во четврток

Карти по цена од 200 денари на билетарата при НУЦК “Григор Прличев”
 |  инфодеск  | 
Енергични луѓе

Во ЧЕТВРТОК 01.06.2023 год. на репертоарот на Народен театар Охрид повторно хит претставата „Енергични луѓе” според авторот Василиј Шукшин, во режија на Александар Ивановски.

Во претставата играат: Горан Стојаноски, Никола Тодороски, Елизабета Стефаноска, Стрезо Стаматовски, Павел Маслов и Марија Стефаноска.

Почетокот на преставата е во 20.00 часот. Карти по цена од 200 денари на билетарата при НУЦК “Григор Прличев” – Охрид. Без резерваци!