©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Театарска претстава

„Крик за љубов“ повторно пред охриѓани

Во петок ќе биде изведена претставата „Крик за љубов” – Жозиен Баласко во режија на Љупчо Ѓоргиевски. Почеток 20:00 часот, во големата сала при НУЦК „Григор Прличев“ Охрид.
 |  инфодеск  | 
Крик за љубов

Театарската претстава „Крик за љубов“ во петок ќе биде изведена пред охридската публика.

Крик за љубов

„Крик за љубов“ е во режија на Љупчо Ѓоргиевски. Претставата е со почеток од 20:00 часот, а влезот ќе чини 200 денари.

Картите се пуштени во продажба на билетарата при НУЦК “Григор Прличев” – Охрид. Телефон за резервации 046/261-063, 075/283-066. Претставата ќе се одигра според здравствените протоколи со ограничен број на публика.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top