Skip to main content

Народен театар Охрид

“ЛАВИРИНТОТ” во петок на репертоарот на Народен театар Охрид

Лавиринт е дуо драма во која играат Ивица Цонев и Марко Богдановски, актер од тетовскиот театар.
 |  инфодеск  | 

“ЛАВИРИНТОТ” од Димо Дешев, во режија на Ѓорѓи Ризески, во петок (24.11.2023 година) повторно на репертоарот на Народен театар Охрид.

Играат: Ивица Цонев и Марко Богдановски.

Композитор: Алмир Бајрамоски.

Инспициент: Филип Ангеличин – Жура.

Дизајн на светло: Борис Велјаноски. Во претставата се користат пиротехнички средства.

Почеток на претставата во 20.00 часот, цена на карта 200 денари.

Препорачана возраст: 16+

„Лавиринтот“ нова премиера на Народен театар Охрид | Портал ТВМ (tvm.mk)