Skip to main content

Пеколна стендап комедија

„Лошо Куче“, најновиот стендап на Тодороски, во недела пред охриѓани

Во недела во 20 часот бидете во големата сала на ЦК ГРИГОР ПРЛИЧЕВ на 90 минути пеколна стендап комедија „Лошо куче“.
 |  инфодеск  | 
актер Тодороски

Новото стендап шоу на Никола Тодороски „Лошо Куче“ на 21.ви април во Охрид.

Во недела во 20 часот бидете во големата сала на ЦК ГРИГОР ПРЛИЧЕВ на 90 минути пеколна стендап комедија.

Билети на 075 283 066 Цена на билет 400 ден.