Skip to main content

Меѓународeн Аматерски Младински Театарски Фестивал

Младинскиот театарски Фестивал „ВДИШИ ТЕАТАР“ ќе се одржи од 12 до 16 јуни

На годинешното издание ќе се претстават тетарски групи на организациите на Црвениот крст од Србија, Црна Гора и Македонија.
 |  инфодеск  | 
Вдиши театар

Деветтото издание на Меѓународниот Аматерски Младински Театарски Фестивал „ВДИШИ ТЕАТАР“ кој ќе се одржи од 12 до 16 јуни 2024 г. во организација на Црвен крст Охрид.

-Подгответе се да уживате во прекрасните и креативни изведби на младите актери, волонтери на организациите на Црвениот крст од Србија, Црна Гора и Македонија, најавуваат организаторите.