Skip to main content

„Нов материјал“ стенд ап во култниот JAZZ INN

Не пропуштајте ултра интензивна вечер.
 |  инфодеск  | 
Нов материјал стенд ап


Во недела на 28ми мај, во култниот клуб за џез и комедија JAZZ INN, стенд-ап шоу „Нов материјал“.

Не пропуштајте ултра интензивна вечер. За вежбање на вашите стомачни мускули ќе се погрижат:
Зоран Донев, Никола Тодороски, Никола Братучед Сиљаноски, Илија Богданоски.

Билети може да се резервираат на 075 283 066 или онлајн на линкот https://shorturl.at/hvKS0
Билет 250 ден.

JAZZ INN 28.05.2023 старт 20:00 часот.