Skip to main content

Авг 27, 2011

Момчињата сакаат блондинки а мажите бринети

Потемна боја на коса, сини или зелени очи и облини, со еден збор изглед на “девојка од соседството” – оваа комбинација на карактеристики кај жените ја преферираат се поголем број на мажи, открива најновото истражување.


Авг 26, 2011

Еротски капитал

Еднаш еден познат козметичар рече, не постојат грди жени, постојат само мрзливи”


Авг 26, 2011

Најскапите чаеви на светот

Чајот е неверојатно популарен пијалак на сите 4 страни на светот. Го зазема второто место, веднаш зад незаменливото кафе. Асортиманот е огромен, но најчесто се консумираат белиот чај, зелениот чај, улонг, црниот чај и ројбос.


Авг 25, 2011

Нешто како Ѓомлезијада…ама на екстази

Погледнете ги преку слики некои од најлудите фестивали со храна во светот…


Авг 24, 2011

Последната женска на планетава

За 500-600 години ќе изумрат Босанците, а последната жена на планетава ќе биде Бразилка.


Авг 23, 2011

Анџелина Џоли сака да биде Цеца

Глумицата наводно воочила дека Цеца е најпопуларна пејачка на Балканот и би сакала да ја глуми пејачката, а воедно да режира филм за нејзиниот живот.


Авг 22, 2011

Авг 22, 2011

Кои се “најочајните“ домаќинки во Европа?

Италијанските домаќинки се “најочајни“ во Европа, со стапка на незадоволство многу поголема од француските и германските колешки, според најновите истражувања на здружението “Жените и квалитетот на животот“.