Skip to main content

Авг 19, 2011

Инстант добро расположение

Оваа терапија е едноставна за употреба, дејствува брзо и нема несакани ефекти. По само 15 минути ќе се подобри вашето расположение и зајакне имунитетот, а мозокот ќе го добие неопходниот кислород за подобро функционирање.


Авг 19, 2011

Преовлада здравиот разум

Жените слават, мажите тагуваат, тангата оди во историја.


Авг 18, 2011

Жената е…

Без иронија мудроста вели дека жената е најубавото, најнежното, најскапоценото нешто што му се случило на човештвото.


Авг 17, 2011

Помфритот и диетите

Научниците велат дека помфритот може да се конзумира и за време на диета, но…


Авг 17, 2011

Листа на чекање за есенските нијанси на Chanel

Бојата на лакот е показател на добриот вкус исто како и гардеробата која ја носите. Во претстојната сезона апсолутен хит ќе бидат нијансите кои ги лансира Chanel.


Авг 16, 2011

Чудо од џуџе

Станува збор за вид домат кој е значително поситен по раст од оној регуларниот на кој сме навикнати.


Авг 16, 2011

Темната чоколада ги блокира штетните УВ зраци

Само три коцки темна чоколада на ден можат да ви овозможат поефикасна заштита од штетните сончеви УВ зраци, сметаат канадските научници.


Авг 15, 2011

Дали би гладувале ако ви кажат дека така ќе живеете подолго?

Наутро едно јаболко, на пладне салата, а навечер еден грст ореви или житарки. Вака изгледа модернaта филозофија на исхрана според која услов за долговечноста е доживотното гладување.