Јан 10, 2011

Најмашкиот коктел во светот

Основните предрасуди во врска со мешаните пијалаци се дека тие, барем колку што нам ни е познато, спаѓаат во категоријата на женски пијалаци.


Јан 10, 2011

Бајага на Вевчански карневал

Легендата на екс-југословенската рокенрол сцена, Момчило Бајагиќ – Бајага заедно со своите Инструктори, ќе настапи на традиционалниот Вевчански карневал.


Јан 7, 2011

Најдобро облечен маж на светот

Шпанскиот глумец Javier Bardem е најдобро облечен маж помеѓу познатите личности, оцени списанието GQ.


Јан 7, 2011

За дечките што шараат по ѕидови

Англискиот артист Дејвид Вокер се пронашол во сликањето улични портрети, но на еден малку поинаков начин.


Јан 7, 2011

Дастин Хофман доби 7,5 милиони за пет дена работа

За само пет дена работа, Дастин Хофман ќе добие неверојатни 7,5 милиони долари. Толку е цената која тој ја побара и доби од продуцентитена филмот Little Fockers.


Јан 6, 2011

Кога вредни рачиња ќе се сложат


Погледнете како изгледа заледена кинеска бајка тешка стотици кубни метри снег.


Јан 3, 2011

Во тренд ќе бидат мали гради

Како што се менуваат трендовите во облеката, така секоја година се менуваат и трендовите на најпожелна големина на женски гради. Според истражувањата направени врз основа на навиките при купување градници, 2011-та ќе биде година на мали гради.


Јан 3, 2011

Според NASA „2012“ е најлош филм

Филмот „2012“ во кој се предвидува глобална катаклизма, експертите на НАСА го прогласија за најлош.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top