Skip to main content

Јул 9, 2011

Ден без граници, ова де, градници

Како и минатата година, девојките на Фејсбук одлучија да организираат светски ден без градници и да повикаат што повеќе жени денес да не ги кријат своите адути, туку да се ослободат од корпите и да прошетаат низ градот.


Јул 9, 2011

Г-ца Манипени поцрне

Британската актерка Наоми Харис, позната по улогите во филмовите “28 дена подоцна” и “Пиратите од Карибите” сега во своето филмско портфолио ќе може да ја додаде улогата од 23-тото продолжение на популарната филмска франшиза за најпознатиот шпиун Џејмс Бонд.


Јул 8, 2011

Туристи гунџала

Eдна жена се пожалила на туристичката агенција дека нејзиниот сопруг ја запоставувал на патувањето поради стомачна танчарка.


Јул 7, 2011

И ти можеш да бидеш Џејмс Бонд на еден ден

Вие можеби ќе смислите една добра идеа како да заработите пари, менаџерите во големите туристички центри  ќе смислат 1001 начин како да ви направат ќејф и да ви ги земат.


Јул 7, 2011

Хартиени марамчиња и апаурин

Џорџ Клуни е геј, па затоа не сака да се ожени.


Јул 6, 2011

Денес бакнете некого

Во светот постојат најразлични легенди за појавата на бакнежот. Според една, се вели дека бакнежот го измислиле средновековните витези, кои на тој начин испитувале дали нивните домаќинки пиеле вино.


Јул 4, 2011

Зошто принцезата плачеше?

По три неуспешни обиди да ја здувне од Монако во очи на свадбената церемонија принцот и го одзеде пасошот ( за секој случај) па на преубавата Шарлин не и остана ништо друго освен да си се изнаплаче (од радост, се разбира).


Јул 4, 2011

Жените всушност не сакаат мажи

Заборавете на потрагата по вистинскиот маж, едниствено нешто што може жената да ја направи среќна е задоволството од нејзиниот изглед.