Skip to main content

Мај 3, 2011

„Сам себе убијал“

Цели два дена медиумите го убиваа ОБАМА бин Ладен. Дури и славниот BBC напиша ОБАМА е мртов.


Мај 2, 2011

Совет: зјапајте во женски гради

Една неодамнешна студија потвди дека зјапањето во женските гради може да им го продолжи животот на мажите за пет години.


Мај 2, 2011

Летен тренд – незачешлана

Летниот тренд за оваа година е обична и неуредна фризура.


Апр 29, 2011

Уткаџии

Сопругата на премиерот се појави без шапка на кралската венчавка и покрај тоа што кралицата нареди сите дами да го носат овој моден детаљ.


Апр 29, 2011

Како за 17 дена да ја пронајдете љубовта на вашиот живот?

Ако подолго време живеете на едно место се навикнувате на истите луѓе и имате свој круг на пријатели. Но, со текот на годините, бројот на пријатели се намалува.


Апр 29, 2011

Матурски стајлинг

Започнуваат матурските главоболки. Родителите ги чувствуваат првите симптоми во регијата околу паричниците и банкарските сметки а матурантите….нив ништо не им се погодува.


Апр 28, 2011

Женскиот мозок не се одмара

Канадските научници утврдиле дека женскиот мозок е поактивен од машкиот, кој од друга страна, подобро се одмара, пишува весникот „Фигаро“.


Апр 28, 2011

Не комплицирајте

Колку пати сте слушнале „помалку е повеќе“? Ова, секако, се однесува на стилот во облекувањето. Што повеќе натрупувате на себе толку изгледате полошо и конфузно. Карл Лагерфелд има совет: Не комплицирајте.