Skip to main content

Предвелигденска „Импровокација“

Предвелигденска „Импровокација“ ќе биде изведена во Центарот за култура „Григор Прличев“ Охрид во петок, 3 мај.
 |  инфодеск  | 

Актерите од Охридскиот театар, Стрезо Стаматовски, Филип Кипровски и Никола Тодороски, потпомогнати од Филип Ангеличин – Жура и Никола Јосифоски ветуваат уште едно незаборавно шоу.

Карти може да се резервираат на телефонскиот број 075/283-066.