Skip to main content

Саем на книги од издавачот „Сакам книги“ во НУ Библиотека „Григор Прличев“

Саемот ќе трае денеска до 18 часот, искористете го саемскиот попуст.
 |  инфодеск  | 
саем книги

Сакам книги и НУ Библиотека „Григор Прличев“ за љубителите на книги денеска приредуваат саем со одличен избор на популарни изданија.

Саемот ќе трае денеска до 18 часот, искористете го саемскиот попуст.

„Книгите наместени, ние расположени за дружба со читатели. Повелете во нашата библиотека на отворено- Саем на книги од издавачот Сакам книги“ – порачуваат од библиотеката.