Во организација на охридско лето

Вечерва Трио Џентлмен во Света Софија по повод 8-ми март

По повод 8 март, Денот на жената, во организација на НУ „Охридско лето“ вечерва во 19 часот во црквата Света Софија ќе се одржи концерт на популарното Трио „Џентлмен“.
 |  инфодеск  | 
Трио џентлмен

Вечерва од 19 часот, во црквата „Св. Софија“ во Охрид концерт ќе одржи триото „Џентлмен“, во чиј состав се оперските пејачи Дејан Стоев (тенор), Кристијан Антовски (баритон) и Јане Дунимаглоски (тенор).

Трио џентлмен

Kонцертот во чест на 8 Март го организира Охридско лето.

Претходно најавивме дека Охридско лето нема да биде само во рамките на 40 дена. По успешниот новогодишен концерт, сега организираме осмомартовски, како подарок за сите припаднички на понежниот пол. Сакаме врвната култура да живее преку цела година, со што од една страна го афирмираме фестивалот, а од друга страна и Охрид и државата во целина. Нудиме квалитет, а тоа го препознава нашата верна публика – вели директорката на Охридско лето, Наташа Поповиќ.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top