©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Младинско првенство во андора

Дејан Ангелоски 19-ти на светско во скајранинг

Нашиот херој од Шипокно и Охрид, македонски предводник во скајранинг. Дејан Ангелоски 19-ти во светот во категорија до 23 години на првенство во Андора.
 |  инфодеск  | 
Дејан Ангелоски

Дејан Ангелоски од АК „Охрид трчат“ го освои 19-тото место на Младинското светско првенство во скајранинг.

Нашиот херој од Шипокно и Охрид, македонски предводник во скајранинг. 19 во светот во категорија до 23 години на штотуку завршеното првенство во Андора. 19 км и 1450 D+ за 2 часа и 11 минути на височините на Пиринеите – информираа од АК „Охрид трчаТ“.

Дејан Ангелоски
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top