Фудбалски турнир Охридски фудбалски надежи

На турнирот ќе учествуваат 550 деца од генерацијата 2010-2015 од Охрид и регионот групирани во 36 екипи од охридските училишта.
 |  инфодеск  | 
Градски стадион

Утре и задутре на големиот терен при СРЦ „Билјанини Извори“ ќе се одржи младински фудбалски турнир „Охридски фудбалски надежи“ со почеток во 09:00 часот.

Настанот за првпат се одржува годинава под покровителство на градоначалникот Кирил Пецаков и во организација на Општина Охрид и Сојузот на училишни спортови.

На турнирот ќе учествуваат 550 деца од генерацијата 2010-2015 од Охрид и регионот групирани во 36 екипи од охридските училишта.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top