©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Претседателот на УЕФА во Македонија

На покана на претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Харалампие Хаџиристески, првиот човек на УЕФА, Мишел Платини, на 4 март ќе ја посети Македонија.

 |  Крсте Голабовски  | 
Misel Platini
Мишел Платини
На покана на претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Харалампие Хаџиристески, првиот човек на УЕФА, Мишел Платини, на 4 март ќе ја посети Македонија.

Misel PlatiniТој ќе има средби со раководството на Федерацијата и ќе го посети споменикот на македонскиот фудбал. Годинава ФФМ слави 100 години од организирано фудбалско натпреварување во Македонија и 60 години од формирањето на Федерацијата. За време на престојот Платини ќе биде примен и од премиерот Никола Груевски.

 

 

{loadposition content9}

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top