Општински натпревар

Тимот на ОЕМУЦ освои прво место во ракомет

Првото место, тимот на ОЕМУЦ го освои во конкуренција на тимовите од останатите средните училишта од Општина Охрид.
 |  инфодеск  | 
Оемуц

На Општинскиот натпревар во ракомет кој се одржа на 14.11.2022 година тимот на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ од Охрид под водство на професорите по спорт и спортски активности Ѓорѓи Скепароски и Валентино Костадиноски, го освои првото место.

Првото место е освоено во конкуренција на тимовите од останатите средните училишта од Општина Охрид.

Им честитаме за успехот на учениците и нивните тренери и им посакуваме успеси и во понатамошните натпревари – велат од ОЕМУЦ.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top