©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Покровител општина охрид

Турнир за деца од охридските фудбалски клубови

На 1-ви и 2-ри октомври ќе се одржи Фудбалски турнир за деца. Учество ќе земат деца кои активно тренираат во охридските фудбалски клубови.
 |  инфодеск  | 
Фудбалски турнир за деца

Денес во просториите на Општина Охрид се одржа координативен состанок поврзан со Фудбалскиот турнир за деца.

Турнирот ќе се одржи на први и втори октомври, а учество ќе земат деца кои активно тренираат во охридските фудбалски клубови.

Фудбалски турнир за деца

Покровител на фудбалскиот турнир е Општина Охрид.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top