©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Спортска манифестација

Успешно издание на Охрид трчаТ Акватлон

На „Охрид ТрчаТ Акватлон“ беа пријавени 130 учесници во шест категории, мастерс, сениори, јуниори, кадети, деца1 и деца2.
 |  инфодеск  | 
Охрид трчаТ Акватлон

Се одржа првата спортска манифестација „Охрид трчаТ Акватлон“.

Ги доделив медалите за најуспешните поединечно во категории, кои имаа најбрзо време во целокупното завршување на рутата – информира градоначалникот Пецаков.

Охрид трчаТ Акватлон

На првото издание на манифестацијата беа пријавени 130 учесници во шест категории, мастерс, сениори, јуниори, кадети, деца1 и деца2.

Честитки до организаторите атлетски клуб „Охрид трчаТ“ и до сите учесници – напиша Пецаков.

Охрид трчаТ Акватлон
Охрид трчаТ Акватлон
Охрид трчаТ Акватлон
Охрид трчаТ Акватлон
Охрид трчаТ Акватлон
Охрид трчаТ Акватлон
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top