©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Куп на македонија

Во Охрид се одржа Велосипедска трка

Викендов во Охрид се одржа велосипедската трка „Куп на Македонија-Охрид“ во организација на Велосипедската Федерација на Македонија.
 |  инфодеск  | 
Велосипедска трка Охрид

Во организација на Велосипедска Федерација на Македонија, викендов во Охрид се одржа велосипедската трка „Куп на Македонија – Охрид“.

Стартот на трката во друмски велосипедизам беше кај „Горица 2“, а целта кај тениските игралишта во близина на вила „Билјана“.

Велосипедска трка Охрид

Технички организатори на овој напревар беа велосипедскиот клуб „Шампион систем“ од Охрид и велосипедскиот клуб „Спид бајк“ од Кичево, под покровителство на Општина Охрид.

Велосипедска трка Охрид
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top