3 месеци пукната цевка кај затворениот базен

И после 3 месеци, сеуште не е решен проблем со пукната цевка кај затворениот базен за кој што наши сограѓани се пожалија во рубриката „Ти си твојот град“.

 |   | 

Во рубриката „Ти си твојот град“ која ја спроведува ТВМ Телевизија, секојдневно добиваме поплаки од граѓаните за проблеми во нивното населено место. Пред повеќе од месец дена граѓани на Охрид се пожалија на проблем со пукната цевка кај затворениот базен, но нивниот проблем сеуште не е решен. Ова е коментарот на наш сограѓанин кој што сакаше да остане анонимен.

3 месеци пукната цевка кај затворениот базен – вели нашиот сограѓанин.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top