ЧУВАРИ НА МОСТОТ, ЕДЕН ОД ПРОБЛЕМИТЕ ВО СТРУГА

Трајче Плушкоски ни испрати слика за „Ти си твојот град“ на која се гледаат кучиња скитници кои лежат на мостот во Струга. 

 |   | 

Кучињата скитници, еден од проблемите во Струга. Трајче Плушкоски испрати слика за рубриката „Ти си твојот град“ на која се гледаат кучиња скитници кои лежат на познатиот мост во Струга, каде што поминуваат голем број граѓани и гости кои се фотографираат на мостот. Ова е неговиот коментар:

Чувари на мостот. Еден од проблемите во Струга! – вели Плушкоски за „Ти си твојот град“.

 

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top