©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Ти си твојот град

Детско игралиште во лоша состојба

Граѓани испратија слики во рубриката „Ти си твојот град“ на кои се гледа детско игралиште оставено во лоша состојба.
 |  инфодеск  | 
Детско игралиште

Во склоп на рубриката „Ти си твојот град“ пристигнаа слики од детско игралиште во Охрид. Граѓани се жалат дека сеуште не е завршено реновирањето кое започнало пред околу три месеци. Паркот е оставен во лоша состојба. Ова е нивниот коментар:

Сликите се од паркот меѓу ул. „Даме Груев“ и ул „Јане Сандански“. Овој парк се реновира скоро три месеци и никако да се заврши. Да видат граѓаните колку надлежните се „професионални“ во извршување на работите. Охрид не е само центарот – велат граѓаните за „Ти си твојот град“.

Погледнете ги сликите во продолжение !

Детско игралиште
Детско игралиште
Детско игралиште
Детско игралиште
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top