Skip to main content

До кога со несовесност во сообраќајот?!

Повторно несовесни граѓани ги узурпираат тротоарите во Охрид. Погледнете ја сликата која ни пристигна во „Ти си твојот град“.

 |   | 

Охриѓани како да се натпреваруваат кој повеќе ќе попречи во слободното движење на пешаците. Овој пат во рубриката „Ти си твојот град“ фотографија од Енис Ути на која се гледа непрописно паркирано возило. Ем го попречува движењето на пешаците на тротоарот, ем го блокира пешачкиот премин.