©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Дупки и кал во населбата „Езерски лозја“

Читатели на tvm.mk испратија слика на социјалните мрежи во склоп на рубриката „Ти си твојот град“ на која се гледаат дупки и кал на една од уличките во населбата „Езерски лозја“ во Струга.

 |   | 

Читатели на tvm.mk испратија слика на социјалните мрежи во склоп на рубриката „Ти си твојот град“ на која се гледаат дупки и кал на една од уличките во населбата „Езерски лозја“ во Струга.

Езерски лозја-Струга 06.12.2021. Мизерија ! – стои во описот на фотографијата.

 

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top