©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Ти си твојот град

Ја турнал планината за својата вила, реагираат граѓани

Преку рубриката „Ти си твојот град“ граѓани се жалат на бизнисмен од Битола, во чија сопственост е вила на охридското крајбрежје.
 |  инфодеск  | 
Вила охридско крајбрежје

Граѓани преку рубриката „Ти си твојот град“ реагираат на бизнисмен од Битола, во чија сопственост е вила на охридското крајбрежје.

Тие велат дека тој ја „турнал“ цела планина за својата вила, која според нивните кажувања е дивоградба.

Вила охридско крајбрежје
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top