Skip to main content

Како се „паркираат“ во мојот град?

Од најновата слика која пристигна за рубриката „Ти си твојот град“ може да погледнете како непрописно се паркираат возила во нашиот град и тоа во центарот на Охрид. 

 |   | 

Никола Дуданов во склоп на „Ти си твојот град“ ни испрати слика од непрописно паркирано возило во центарот на Охрид. 

Како се „паркираат“ во мојот град? – прашува нашиот сограѓанин.