Skip to main content

Лабино-Една од најатрактивните Охридски плажи

Во склоп на рубриката „Ти си твојот град“ добивме слики од една од најпознатите и најатрактивни охридски плажи, Лабино.

 |   | 

Виолета Стојаноска за рубриката „Ти си твојот град“ испрати слики од една од најатрактивните охридски плажи, Лабино. 

-Прекрасен ден за прошетка по Охридското езеро. Шетајќи, наидовме на прекрасна глетка кај плажата Лабино која важи за една од најубавите охридски плажи. Лабино беше исполнета со голем број на туристи кои уживаа на плажата. Оние кои не го посетиле ова место, веднаш нека го направат тоа, навистина има што да видат. Инаку, сликите се направени од чамец – вели Стојаноска.