©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Лебеди на брегот на Охридското езеро

Прекрасна глетка на брегот на Охридското езеро. Охридска фамилија лебеди, симбол за раскошна убавина и љубов.

 |   | 

Лебедите се симбол за раскошна убавина и симбол за љубов. Наш сограѓанин ни испрати фотографија од охридска фамилија лебеди кои се украс на Охридското езеро.

Мајка и татко лебеди со нивните малечки уживаат во водите за езерото. Погледнете ги само колку се прекрасни !

 

 

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top