©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Студенчишта парк

Нов проблем на рекреативната патека

Водата на дел од рекреативната патека Студенчишта-Парк ја нема, но сега се појави нов проблем, велат граѓаните за „Ти си твојот град“.
 |  инфодеск  | 
Рекреативна патека плочки

Пред извесен период преку „Ти си твојот град“ граѓани реагираа на комунален проблем на рекреативната патека која води од каналот „Студенчишта“ до хотел „Парк“.

Комунален проблем на рекреативната патека

Откако објавивме во нашата рубриката, комуналниот проблем беше решен, но сега се појави друг проблем.

Водата ја нема, но сега ги има плочките оставени на милост и немилост, искршени половината се додека некој не ги собере за по дома – велат граѓаните, за „Ти си твојот град“.

Рекреативна патека
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top