©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Нова дива депонија во Вевчани

Во рубриката „Ти си твојот град“ денес жители се жалат на нова дива депонија во Вевчани, кај поранешното фудбалско игралиште.
 |   | 
Жители реагираат на нова дива депонија во Вевчани, поточно во близина на поранешното фудбаско игралиште. Ова е нивниот коментар кој го оставија заедно со сликата испратена до рубриката „Ти си твојот град“.
 
Во непосредна близина на поранешното фудбалско игралиште во Вевчани никна нова дива депонија. За жал на лице место неколкупати се затекнати екипите на јавното комунално претпријатије Еремја од Вевчани како истураат отпад на лице место. До кога надлежните институции за решавање на проблемите ќе бидат главни креатори на истите?
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top