©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Градски плоштад охрид

Од инфо таблите не се гледа езерото

Граѓани се жалат дека поставените инфо табли на Градскиот плоштад во Охрид, го попречуваат погледот кон езерото, паркот, пристаништето…
 |  инфодеск  | 
Инфо табли

Во склоп на рубриката „Ти си твојот град“, граѓани се жалат на поставените инфо табли во центарот на Охрид. Велат дека таблите го попречуваат погледот кон езерото, паркот, пристаништето…

Од табливе за инфо, не се гледа ни уредениот парк, ниту пристаништето, ниту пак езерото. Демек на две места за подобра информација. Ругло на Охрид – пишуваат граѓаните.

Инфо табли плоштад езеро

Инфо табли охрид плоштад
Инфо табли плоштад парк
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top