Патот до Саат Кулата во очајна состојба

Жители на населбата Месокастро преку рубриката „Ти си твојот град“ се жалат на комунален проблем со пристапниот пат до Саат Кулата. На видеото кое го испратија се гледа раскопана улица, градежен шут итн.

 |   | 

Жители на населбата Месокастро во Охрид преку рубриката „Ти си твојот град“ која ја спроведува ТВМ Телевизија, се жалат на комунален проблем со пристапниот пат до Саат Кулата. На видеото кое ни го испратија се гледа раскопана улица, градежен шут итн. Ова е нивниот коментар:

Од граѓаните на Месокастро, пат раскопан, со дупки и камења, узурпација на улицата Климе Митрески, канделабрата е во дворот, градежен шут, кастрење на борови, диво поткровје, фрлени кревети и душеци. Ова е нон стоп – велат жителите.

Видеото погледнете го на следниот линк

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top