Skip to main content

Повторно автомобил во Охридското езеро

Педалинка со маска на популарната фолксваген БУБА во водите на езерото кај Горица прва. Уште една атракција за ова лето во Охрид.

 |   | 

Уште една интересна атракција за оваа туристичка сезона во нашиот Охрид. Во рубриката „Ти си твојот град“ ни пристигнаа слики од педалинка, со маска на популарната фолксваген БУБА, во водите на Охридското езеро кај Горица прва.