Проблем со водоводна цевка во населба Христо Узунов

Мирослав Трајчески денес ни испрати слика за рубриката „Ти си твојот град“ и со јавноста споделува проблем со водовна цевка во населбата Христо Узунов во Охрид.

 |   | 

„Ти си твојот град“ е рубрика која ја спроведува Регионалната Телевизија ТВМ, со цел граѓаните на општините Охрид, Струга, Вевчани и Дебрца да можат да пријават секако вид проблем или да пофалат нешто за кое што мислат дека вреди да се сподели со јавноста во нашиот регион. Денес ни пристигна слика од нашиот сограѓанин Мирослав Трајчески, кој преку „Ти си твојот град“ споделува проблем во населбата Христо Узунов во Охрид. Ова е неговиот коментар:

Населба Христо Узунов. Дефект на водоводна цевка, по петти пат на истата – вели Трајчески за „Ти си твојот град“.
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top