©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Несовесни лица

Расфрлан отпад кај познатите Вевчански извори

Несовесни лица фрлаат отпад насекаде околу Вевчанските извори. Погледнете ги сликите кои пристигнаа во рубриката „Ти си твојот град“.
 |  инфодеск  | 
Вевчански извори

Слики во склоп на рубриката „Ти си твојот град“ ни испрати Ивана Шутиноска. Таа реагира на разновиден отпад кој несовесните лица го оставаат зад себе кај познатите Вевчански извори.

Вевчански извори

Секојдневие во Вевчанските извори. За жал, ѓубрето е насекаде, само не во кантите за отпадоци – вели Шутиноска за „Ти си твојот град“.

Дали вака треба да изгледа просторот околу Вевчанските извори?!

Вевчански извори
Вевчански извори
Вевчански извори
Вевчански извори
Вевчански извори
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top