Расфрлано ѓубре на детското игралиште кај „Климент Колески“

Од сликите кои ни пристигнаа денес од нашата сограѓанка Кристина Узелац, може да видиме расфрлано ѓубре на детското игралиште кај Спортскиот центар „Климент Колески“. Сликите се во склоп на рубриката „Ти си твојот град“.

 |   | 

Кристина Узелац испрати слики за рубриката „Ти си твојот град“ на кои се гледа расфрлано ѓубре од несовесни лица на новото детско игралиште кај Спортскиот центар „Климент Колески“ кое се наоѓа веднаш до ОУ „Григор Прличев“. Ова е нејзиниот коментар:

Дали е ова општа некултура или само недостаток на канти за ѓубре? – напиша нашата сограѓанка.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top