©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Раскопан тротоар кај населбата Горица

Гоце Фулко ни испрати слики во „Ти си твојот град“ од кои се гледа раскопан тротоар на главниот пат Охрид-Св. Наум кај населбата Горица. Тој вели дека на тоа место од ЈП Водовод работеле на цевка, го раскопале тротоаторот, но не го вратиле во првобитната состојба.

 |   | 

Секојдневно нашите сограѓани преку рубриката „Ти си твојот град“ која ја спроведува ТВМ Телевизија, пријавуваат проблеми и апелираат до надлежните да ги решат истите. Овојпат ни пристигнаа слики од Гоце Фулко на кои се гледа раскопан тротоар во населбата Горица. Неговиот коментар прочитајте го во продолжение.

Пред нецел месец Водовод работеше на цевка на влезот на населба Горица на главниот пат Охрид-Св.Наум. Го раскопа целиот тротоар, дупката ја затрупаа ко гробница, бекатонот расфрлан, итно ја закрпиле цевката за другото не им е гајле – вели Гоце Фулко за „Ти си твојот град“.

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top