Што оставаат дизел моторите на глисерите и скутерите на вода во Охридското езеро?!

Во рубриката „Ти си твојот град“ ни пристигнаа слики од нашиот сограѓанин Марјан Ѓузелоски кој вели дека водата во Охридското езеро се загадува од течноста која зад себе ја оставаат дизел моторите на скутери на вода и глисери. Ова е неговиот коментар:

Во рубриката „Ти си твојот град“ ни пристигнаа слики од нашиот сограѓанин Марјан Ѓузелоски кој вели дека водата во Охридското езеро се загадува од течноста која зад себе ја оставаат дизел моторите на скутери на вода и глисери. Ова е неговиот коментар:

Еве што оставаат дизел машините на скутери на вода и глисери, донесени од запад каде што ги фрлаат во отпад, а кај нас за пусти профит се регистрираат без проблем – вели нашиот сограѓанин Ѓузелоски.

 

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top