Skip to main content

Тротоарите на Булевар АСНОМ небезбедни за движење

Александар Карадимче ни испрати слика во рубриката „Ти си твојот град“, преку која реагира за непрописно паркирани возила на тротоарите од булеварот АСНОМ во Охрид.

 |   | 

Александар Карадимче ни испрати слика во рубриката „Ти си твојот град“, преку која реагира на несовесните граѓани кои паркираат каде што ќе им текне. Ова е неговиот коментар:

Знам дека има многу слични ситуации со паркирање на тротоар, но ова е претерано. Не можеме безбедно да се движиме по тротоарите на Булевар АСНОМ во Охрид – вели Карадимче.