©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Болница „Св. Еразмо“

Уништени нишалки и детски реквизити

Во болницата „Св. Еразмо“ во Охрид сеуште не се обновени уништените детски реквизити и нишалки кои се во склоп на комплексот, реагираат граѓаните.
 |  инфодеск  | 
Нишалки Еразмо

Во склоп на рубриката „Ти си твојот град“ слики ни испрати Билјана Стојаноска. На нив се гледаат уништени детски реквизити и нишалки кои се во склоп на болницата за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“ во Охрид. Ова е нејзиниот коментар:

Нишалки Еразмо

Ова се слики од дворот на болницата Св. Еразмо. Само желба и малку труд е потребно да им се врати сјајот на нишалките. Не е доволно тоа што само ги поставиле таму, туку треба и редовно да се одржуваат – вели Стојаноска за „Ти си твојот град“.

Погледнете ги сликите во продолжение!

Нишалки Еразмо
Нишалки Еразмо
Нишалки Еразмо
Нишалки Еразмо

А на плажата пак, која се наоѓа непосредно пред болницата Св. Еразмо е забележано расфрлано ѓубре, пластични шишиња и слично.

Ѓубре плажа Св. Еразмо
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top