©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Патен правец Струга-Дебар

Уништување на природата и историските споменици

Уништување на природата и историските споменици на патниот правец Струга-Дебар, реагираат граѓаните преку рубриката „Ти си твојот град“.
 |  инфодеск  | 
Историски споменик

Граѓани испратија слики до рубриката „Ти си твојот град“, а на нив се гледа уништување на природата, но и на историски споменик кој се наоѓа на патниот правец Струга-Дебар. Ова е нивниот коментар:

Би сакале да ви посочиме на уништувањете на природата и историските споменици на патот Струга-Дебар. Зошто никој не се грижи за нив, но и на кого му сметаат историските споменици?! – велат граѓаните за „Ти си твојот град“.

Во продолжение погледнете ги сликите !

Пат Струга Дебар ѓубре
Историски споменик
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top