Ти си твојот град

Узурпирана улица во центарот на Охрид

Реакција од граѓани во рубриката „Ти си твојот град“ за узурпирана улица пред експозитурата на Стопанска банка.
 |  инфодеск  | 
Центар Охрид

Самоволие или некој им дозволил да ја затворат улицата за сопствен паркинг? Реакција од граѓани во рубриката „Ти си твојот град“ за узурпирана улица пред експозитурата на Стопанска банка.

Од една страна ставена препрека со натпис „резервирано за гости на х. Ривиера”, а од другата страна возило паркирано на пола улица.

Непрописно паркирано возило

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top