©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.


Закрпени дупките на „Богомилска“

Откако во рубриката „Ти си твојот град“ беше објавено дека по извршени интервенции од Јавни претпријатија, улицата Богомилска не е вратена во првобитна состојба, сега овој проблем е саниран, односно деновиве беа асфалтирани сите дупки на оваа улица.
 |   | 
По добиените слики од наш сограѓанин во рубриката „Ти си твојот град” информативната редакција на ТВМ ги контактираше надлежните служби за решавање на овој проблем. Ни беше посочено дека фирмата која е задолжена за санирање на улиците е од Мала Речица и затоа доцнат со обврските.
Денес, наш гледач ни испрати слики дека дупките на улицата „Богомилска” се асфалтирани.
 
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top