Skip to main content
Ти си твојот град

Биди и ти дел од
Ти Си Твојот Град

Сликај, сними, испрати – се што треба да се направи е да го сликате или снимите сѐ она што ви пречи или сметате дека е добар пример.

Затоа што нам ни е важно вашето мислење.

Останете информирани

Ние се грижиме за протекцијата на вашите податоци. Овде можете да ја видите нашата Политика на Приватност.

Ти си твојот град