• Home
  • Вести
  • Македонија
  • ЗДРАВСТВЕНАТА СОСТОЈБА НА СИТЕ 7 ПАЦИЕНТИ КОИ СЕ ПОЗИТИВНИ НА КОРОНА ВИРУСОТ И СЕ ХОСПИТАЛИЗИРАНИ НА КЛИНИКАТА ЗА ИНФЕКТИВНИ БОЛЕСТИ И ФЕБРИЛНИ СОСТОЈБИ Е СТАБИЛНА

Реклама

Промо

Реклами

Линкови