• Home
  • Вести
  • Охрид
  • Минарето на Али Пашината џамија продолжува да се гради, а Михаил Трендафилов Нанче , претседателот на ЗГ „Совест“ поднесе оставка од функцијата

Реклама

Промо

Реклами

Линкови