• Home
  • Вести
  • Охрид
  • Со мудро и внимателно користење на природните ресурси од Охрид-Преспа биосферниот резерват може да се спроведе одржлив економски развој за жителите на двете држави

Реклама

Промо

Реклами

Линкови